easyandcheap.blogspot.gr - ΚΟΥΖΙΝΑ









Search Preview

TipsNow.gr

easyandcheap.blogspot.gr
"eykola kai fthina,ΤΙΠΣ ΝΟς,TIPS NOW, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ,ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΠΣ "
.gr > easyandcheap.blogspot.gr

SEO audit: Content analysis

Language Error! No language localisation is found.
Title TipsNow.gr
Text / HTML ratio 9 %
Frame Excellent! The website does not use iFrame solutions.
Flash Excellent! The website does not have any flash contents.
Keywords cloud και να το για την τα θα από στην με που είναι δείτε σας μας του νερό τον πολύ σε
Keywords consistency
Keyword Content Title Description Headings
και 96
να 93
το 82
για 64
την 57
τα 55
Headings
H1 H2 H3 H4 H5 H6
1 3 24 5 0 0
Images We found 35 images on this web page.

SEO Keywords (Single)

Keyword Occurrence Density
και 96 4.80 %
να 93 4.65 %
το 82 4.10 %
για 64 3.20 %
την 57 2.85 %
τα 55 2.75 %
θα 51 2.55 %
από 42 2.10 %
στην 40 2.00 %
με 38 1.90 %
που 38 1.90 %
είναι 32 1.60 %
δείτε 29 1.45 %
σας 28 1.40 %
μας 26 1.30 %
του 26 1.30 %
νερό 25 1.25 %
τον 25 1.25 %
πολύ 24 1.20 %
σε 23 1.15 %

SEO Keywords (Two Word)

Keyword Occurrence Density
για να 32 1.60 %
ΚΟΥΖΙΝΑ Share 19 0.95 %
θα δείτε 17 0.85 %
δείτε ότι 14 0.70 %
Παρακάτω θα 13 0.65 %
που θα 13 0.65 %
από το 13 0.65 %
τον τρόπο 12 0.60 %
Θα δείτε 12 0.60 %
στην συνέχεια 11 0.55 %
αυτό τον 11 0.55 %
της κουζίνας 10 0.50 %
Στην συνέχεια 9 0.45 %
από τα 9 0.45 %
ένας πολύ 9 0.45 %
πολύ εύκολος 9 0.45 %
και στην 8 0.40 %
Με αυτό 8 0.40 %
παρακάτω ΥΛΙΚΑ 8 0.40 %
τις μυρωδιές 7 0.35 %

SEO Keywords (Three Word)

Keyword Occurrence Density Possible Spam
Παρακάτω θα δείτε 12 0.60 % No
αυτό τον τρόπο 11 0.55 % No
Θα δείτε ότι 11 0.55 % No
ένας πολύ εύκολος 9 0.45 % No
Με αυτό τον 8 0.40 % No
και στην συνέχεια 7 0.35 % No
τρόπος για να 7 0.35 % No
ΚΟΥΖΙΝΑ Share Πώς 6 0.30 % No
Τρόπος για να 6 0.30 % No
πολύ εύκολος τρόπος 6 0.30 % No
και η διαδικασία 6 0.30 % No
θα δείτε αναλυτικά 6 0.30 % No
υλικά που θα 5 0.25 % No
αναλυτικά παρακάτω ΥΛΙΚΑ 5 0.25 % No
είναι αναλυτικά παρακάτω 5 0.25 % No
στην κουζίνα σας 5 0.25 % No
Υπάρχει ένας πολύ 5 0.25 % No
η διαδικασία είναι 4 0.20 % No
δείτε ότι οι 4 0.20 % No
οι οσμές από 4 0.20 % No

SEO Keywords (Four Word)

Keyword Occurrence Density Possible Spam
Με αυτό τον τρόπο 8 0.40 % No
ένας πολύ εύκολος τρόπος 6 0.30 % No
Υπάρχει ένας πολύ εύκολος 5 0.25 % No
Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά 5 0.25 % No
είναι αναλυτικά παρακάτω ΥΛΙΚΑ 5 0.25 % No
Τα υλικά που θα 4 0.20 % No
Τρόπος για να μην 4 0.20 % No
εύκολος τρόπος για να 4 0.20 % No
πολύ εύκολος τρόπος για 4 0.20 % No
Παρακάτω θα δείτε έναν 4 0.20 % No
και η διαδικασία είναι 4 0.20 % No
δείτε αναλυτικά την διαδικασία 3 0.15 % No
διαδικασία που πρέπει να 3 0.15 % No
με αυτό τον τρόπο 3 0.15 % No
οι οσμές από το 3 0.15 % No
διαδικασία είναι αναλυτικά παρακάτω 3 0.15 % No
η διαδικασία είναι αναλυτικά 3 0.15 % No
τις μυρωδιές των ψαριών 3 0.15 % No
για να μην μυρίζει 3 0.15 % No
πολλοί τρόποι για να 3 0.15 % No

Easyandcheap.blogspot.gr Spined HTML


TipsNow.gr TIPS NOW- TipsNow.gr ΤΙΠΣ ΝΟς - Έξυπνα tips -ΓΡΗΓΟΡΑ TIPS -ΚΟΛΠΑ -ΣΥΝΤΑΓΕΣ: ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΡΧΙΚΗ TIPS ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΥΠΝΑ TIPS ΛΕΚΕΔΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ TIPS ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ Τιπ για το γυάλισμα του ανοξείδωτου νεροχύτη Τιπ για το γυάλισμα του ανοξείδωτου νεροχύτη Υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι για το γυάλισμα του ανοξείδωτου νεροχύτη. Παρακάτω θα δείτε έναν πολύ εύκολο και γρήγορα τρόπο για να κάνετε το γυάλισμα παιχνιδάκι. Τα υλικά που θα χρειαστείτε καθώς και η διαδικασία είναι αναλυτικά παρακάτω. ΥΛΙΚΑ Λευκή οδοντόκρεμα Γάντια μιας χρήσης 2 Καθαρά μαλακά πανιά ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Για αρχή φοράμε τα γάντια και απλώνουμε την οδοντόκρεμα σε όλη την επιφάνεια του νεροχύτη στην συνέχεια το αφήνουμε για περίπου 5-6 λεπτά. Στην συνέχεια αρχίζουμε να τρίβουμε την επιφάνεια με ένα πανάκι. Στην συνέχεια ξεπλένουμε με ζεστό νερό και στεγνώνουμε τον νεροχύτη με ένα καθαρό μαλακό πανί τρίβοντας παράλληλα Θα δείτε ότι ο νεροχύτης θα είναι σαν καινούργιος. ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Πώς κάνουμε τα πορσελάνινα αντικείμενα σαν καινούργια; Πολλές φορές οι πορσελάνινες κούπες ή τα φλιτζάνια λόγω των αλάτων καταστέφονται. Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να επαναφέρουμε την χαμένη λάμψη στη πορσελάνη. Παρακάτω θα δείτε έναν εναλλακτικό οικολογικό τρόπο. Τα υλικά και η διαδικασία είναι αναλυτικά παρακάτω ΥΛΙΚΑ λευκό ξύδι Μια λεκάνη  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Τοποθετούμε μέσα στην λεκάνη την κούπα ή τα φλιτζάνια που θέλουμε να καθαρίσουμε και ρίχνουμε αρκετό ξύδι. Το αφήνουμε για περίπου 2 ώρες. Στην συνέχεια ξεπλένουμε την πορσελάνη με αρκετό νερό και σαπούνι. Θα δείτε ότι οι πορσελάνες θα είναι σαν καινούργιες. ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Τρόπος για να κάνετε την μεταλλική βρύση σαν καινούργια Υπάρχει ένας πολύ εύκολος και οικολογικός τρόπος να κάνετε την μεταλλική βρύση σας να είναι σας καινούργια. Τα υλικά και η διαδικασία που θα χρειασθούν είναι αναλυτικά παρακάτω. ΥΛΙΚΑ Χαρτί κουζίνας Λευκό ξύδι πράσινο σαπούνι σφουγγαρακι πανι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Κόβουμε σε κομμάτια το χαρτί κουζίνας και ρίχνουμε αρκετό λευκό ξύδι επάνω στο χαρτί. Στην συνέχεια με τα νοτισμενα χαρτιά από ξύδι τυλίγουμε την βρύση μας. Σε όλη την επιφάνεια της και τα αφήνουμε επάνω στην βρύση για αρκετή ώρα μέχρι να δράσει το ξύδι Μέτα από μια ώρα περίπου αφαιρούμε τα χαρτιά, και με λίγο πράσινο σαπούνι και ένα σφουγγαρακι κουζίνας καθαρίζουμε την βρύση ξεπλένουμε καλά την βρύση με νερό και περνάμε την επιφάνεια της με ένα στεγνό πανι. Θα δείτε ότι η βρύση θα είναι σαν καινούργια. ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Πως ανοίγουμε ένα βάζο με ενα κουταλι οταν δεν ανοίγει ευκολα; Πολλές φορές όταν ανοίγουμε ένα σφραγισμένο βάζο από μαρμελάδες ή από σάλτα ντομάτας δεν ανοίγει εύκολα. Ωστόσο υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να ανοίξετε το βάζο. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τα υλικά και την διαδικασία ΥΛΙΚΑ 1 κουτάλι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Τοποθετούμε κάτω από το στόμιο του μπουκαλιού το κουτάλι και κάτω από το καπάκι το κρατάμε με το δεξι χέρι τοποθετούμε το αριστερό μας χέρι κάτω από το στόμιο του βάζου και χρησιμοποιούμε το κουτάλι σαν μοχλό δεν θέλει δύναμη η βιασύνη σιγά σιγά πιέζουμε προς τα κάτω και θα δείτε ότι το καπάκι του βάζου θα πάρει λίγο αέρα. Θα δείτε ότι το καπάκι θα σηκωθεί ελάχιστα. Στην συνέχεια ανοίγουμε κανονικά το βάζο. Θα δείτε ότι θα ανοίξει χωρίς καθόλου κόπο. ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Πώς καθαρίζω τον φούρνο μικροκυμάτων; Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να καθαρίσουμε τον φούρνο μικροκυμάτων. Παρακάτω θα δείτε έναν εναλλακτικό εύκολο και γρήγορο τρόπο για τον καθαρισμό του. Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε και η διαδικασία είναι αναλυτικά παρακάτω ΥΛΙΚΑ Μισό λεμόνι Μια κούπα νερό σφουγγαράκι κουζίνας λευκό ξύδι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε ένα μπρίκι βράζουμε το  νερό, στην συνέχεια τοποθετούμε μέσα στην κούπα το καυτό νερό και στίβουμε τον χυμό από μισό λεμόνι μέσα στην κούπα. Στην συνέχεια βάζουμε την κούπα μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων. Δεν ανάβουμε τον φούρνο απλά τοποθετούμε την κούπα μέσα και κλείνουμε το πορτάκι από το φούρνο μικροκυμάτων. Το αφήνουμε για αρκετά λεπτά 8-10. Θα δείτε ότι οι λεκέδες στα τοιχώματα του φούρνου θα μαλακώσουν και θα αφαιρούνται πολύ εύκολα με σφουγγαρακι κουζίνας και λίγο ξύδι. ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Πώς φεύγουν οι μυρωδιές σκόρδου ή κρεμμυδιού από τα χέρια; Υπάρχει ένας παλιός τρόπος για να αφαιρέσουμε τις μυρωδιές από σκόρδα και κρεμμύδια από τα χέρια μας. Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος που οι πιο πολλοί έχουμε μάθει από τις γιαγιάδες μας.  Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά την διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε ΥΙΛΙΚΑ Μαϊντανός ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Όταν τελειώσουμε με το καθάρισμα των κρεμμυδιών ή του σκόρδου. Περνούμε λίγο φρέσκο μαϊντανό και αρχίζουμε να το τρίβουμε ανάμεσα στην παλάμες και στα δάχτυλα μας πολύ καλά. Στην συνέχεια πλένουμε τα χέρια μας με σαπούνι και άφθονο νερό. Θα δείτε ότι οι μυρωδιές του σκόρδου και του κρεμμυδιού θα εξαφανιστούν από τα χέρια σας. ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Τρόπος για να μην μυρίζει το κουνουπίδι ή το μπρόκολο κατα το βράσιμο ΓΕΝΙΚΑ Το κουνουπίδι τρώγεται μαγειρεμένο ή διατηρημένο σε ξύδι (τουρσί) και θεωρητικά αποδίδει λίγες θερμίδες. Έρευνες υποστηρίζουν ότι η μέτρηση θερμίδων δεν είναι δυνατόν να γίνει με ακρίβεια. Μπορεί να μαγειρευτεί είτε νερόβραστο, οπότε τρώγεται με την προσθήκη λεμονιού ή/και λαδιού, είτε με την προσθήκη ντομάτας, κρεμμυδιού και μπαχαρικών, κυρίως γαρύφαλλου και μπαχαριού. Το μπρόκολο ανήκει στα πλέον πλούσια σε τροφικά συστατικά λαχανικά και είναι πλούσιο, ανάμεσα σε άλλα, σε αντιοξειδωτικά και το καροτινοειδές λουτεΐνη. Μεταξύ των αντιοξειδωτικών έχει ανιχνευθεί η σουλφοραφάνη που σε πολλές μελέτες έχει αποδειχθεί πως έχει δράση αντικαρκινική. Η γεύση του μπρόκολου είναι κάτι ενδιάμεσο μεταξύ λάχανου και κουνουπιδιού. Τρώγεται βραστό ως σαλάτα, μαγειρεμένο, ωμό και στο ξύδι (τουρσί) Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να σταματήσουν οι οσμές από το μπρόκολο ή το κουνουπίδι. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά την διαδικασία που πρέπει να ακολούθησε για να σταματήσουν αυτές οι οσμές κατα το βράσιμο τους ΥΛΙΚΑ 2 φύλλα δάφνης ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Τοποθετούμε δυο φύλλα δάφνης κατα το βράσιμο τους. Θα δείτε οτι οι οσμές από τι χώρο της κουζίνας σας δεν θα υπάρχουν πια. Είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για να σταματήσουν και να περιοριστούν οι οσμές στον χώρο της κουζίνας. ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Πώς αφαιρούμε τις οσμές μετά από το τηγάνισμα; Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να σταματήσουν οι οσμές μετά το τηγάνισμα παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε μετά το τηγάνισμα έτσι ώστε να φύγουν οι οσμές από το χώρο της κουζίνας. ΥΛΙΚΑ 2-3 Ξυλάκια κανέλας ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Μετά το τηγάνισμα βάζουμε σε ένα μπρίκι 2-3 ξυλαράκια κανέλας και το αφήνουμε να βράσουν για λίγα λεπτά θα δείτε ότι πλέον ο χώρος της κουζίνας θα μυρίζει κανέλα και οι οσμές από το τηγάνισμα θα έχουν απομακρυνθεί. Είναι ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες μυρωδιές τις κουζίνας. ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Εναλλακτικός τρόπος να χρησιμοποιήσετε την θήκη από τα σοκολατάκια Παρακάτω θα δείτε έναν εναλλακτικό τρόπο για να χρησιμοποιήσετε την πλαστική θήκη από τα σοκολατάκια . Η διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε είναι αναλυτικά παρακάτω. ΥΛΙΚΑ Κενή πλαστική θήκη από σοκολατάκια ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Πλένουμε πολύ καλά την πλαστική θήκη και στην συνέχεια στις θήκες που ήταν τα σοκολατάκια βάζουμε νερό. Τοποθετούμε την πλαστική θήκη στην κατάψυξη. Με αυτό  τον  τρόπο θα  έχετε μια ωραία παγοθήκη σε απίστευτα σχέδια. ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Βουλώσαν οι τρύπες από τη αλατιέρα; Τρόπος για να μην ξαναγίνει ποτέ! Παρακάτω θα δείτε τον τρόπο που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε για να είναι έτοιμη η αλατιέρα σας για χρήση κάθε φορά.  ΥΛΙΚΑ Ρύζι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Πρώτα από όλα καθαρίζουμε την αλατιέρα μας με νερό και σαπούνι. Στην συνέχεια μόλις στεγνώσει τελείως ρίχνουμε μέσα στην αλατιέρα το αλάτι μας μαζί με ένα κουταλάκι του γλυκού ρύζι. Θα δείτε ότι μετά από αυτό η αλατιέρα σας δεν θα βουλώσει ξανά. Το ρύζι έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία μέσα στην αλατιέρα και δεν επιτρέπει να βουλώνουν οι τρύπες της αλατιέρας. ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Πώς αποψύχουμε τα τρόφιμα τους καλοκαιρινούς μήνες Πολλοί κατά την απόψυξη τροφίμων τα βγάζουν έξω από το ψυγείο μέχρι να αποδειχθούν . Ωστόσο αυτό δεν είναι καθόλου καλό γιατί υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης των τροφίμων ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η ζέστη είναι αρκετή με αποτέλεσμα να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην ανθρώπινη υγεία. Παρακάτω θα δείτε τον σωστό τρόπο απόψυξις τροφίμων έτσι ώστε να μην αλλοιώνονται τα κάθε είδους τρόφιμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κατά το μαγείρεμα. ΥΛΙΚΑ Μπολ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Τοποθετούμε τα  τρόφιμα που θέλουμε  σε μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο (στην συντήρηση). Με αυτό τον τρόπο τα τρόφιμα αποψύχονται σιγά σιγά και δεν αλλοιώνονται. Όταν τα τρόφιμα αποψυχθούν είναι έτοιμα για μαγείρεμα. Ποτέ μα ποτέ μετά από απόψυξη τροφίμων δεν τα ξανατοποθετούμε στην κατάψυξη. ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Εύκολος και γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε το μπλέντερ Πολλοί χρησιμοποιούν το μπλέντερ για την προετοιμασία στο μαγείρεμα ή στην ζαχαροπλαστική. Ωστόσο το καθάρισμα του είναι χρονοβόρο. Υπάρχει ωστόσο ένας πολύ εύκολος τρόπος να γλιτώσετε αρκετό χρόνο κατά το καθάρισμα του. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε ΥΛΙΚΑ Υγρό απορρυπαντικό πιάτων Ζεστό νερό ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Τοποθετούμε στο μπλέντερ αρκετό απορρυπαντικό πιάτων και χλιαρό νερό. Βάζουμε σε λειτουργία το μπλέντερ για λίγα λεπτά. Ξεπλένουμε το κάδο του μπλέντερ σε άφθονο τρεχούμενο νερό. Είναι έτοιμο.  ΚΟΥΖΙΝΑ Share: 2+1 tips για τα κατεψυγμένα τρόφιμα μας Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά μερικά εύκολα και γρήγορα tips που θα μας κάνουν την καθημερινότητα λίγο πιο εύκολη.  Tip 1 Υπάρχει ένας γενικός κανόνας για τα κατεψυγμένα τρόφιμα του σπιτιού μας. Όταν βγάλουμε κάποια τρόφιμα από την κατάψυξη και αποψυχθούν ΔΕΝ τα ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για κατανάλωση. Tip 2 Κατά την τοποθέτηση στο ψυγείο των τροφίμων τα βάζουμε με σειρά όσο μπορούμε για να έχουμε μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο. Σε περίπτωση που δεν έχουμε πολλά τρόφιμα στην κατάψυξη, τοποθετούμε αρκετά πλαστικά μπουκάλια με νερό, έτσι ώστε να εξοικονομούμε ενέργεια και να μην χρειάζεται κάθε φορά που ανοίγουμε την κατάψυξη να λειτουργεί για να φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία που έχουμε επιλέξει σύμφωνα με τον θερμοστάτη. Tip 3 Κατά την αποθήκευση των τροφίμων στην κατάψυξη μας, σημειώνουμε με μια ταμπέλα ή με αυτοκόλλητο ή ένα απλό χαρτάκι και γράφουμε επάνω την ημερομηνία αποθήκευσης και το είδος του κάθε προϊόντος. Έτσι ώστε να μπορούμε εύκολα να βρούμε αυτό που θέλουμε να καταναλώσουμε. Ακόμη με αυτό τον τρόπο δεν αφήνουμε για πολύ ώρα την κατάψυξη ανοιχτή ψάχνοντας πεντάλεπτα ολόκληρα για τα τρόφιμα που χρειαζόμαστε. Όπως είπαμε και παραπάνω καλό είναι να γράφουμε και την ημερομηνία αποθήκευσης και της λήξης. Έτσι ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε το χρόνο που έχουμε για να καταναλώσουμε το προϊόν. ΚΟΥΖΙΝΑ Share: 4+1 τρόποι για να κάνουμε οικονομική ενεργειακή μαγειρική Υπάρχουν πολλοί τρόποι που για να μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος στην κουζίνα σας εάν σας γίνουν συνήθεια θα δείτε μεγάλη μείωση στην κατανάλωση ρεύματος στην κουζίνα σας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, αυτά που θα χρειαστείτε να γνωρίζετε είναι τα εξής; ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Επενδύστε σε έναν βραστήρα πολύ όταν θέλουν να βράσουν κάτι τοποθετούν το νερό επάνω στο μάτι με μια κατσαρόλα για 15 με 25 λεπτά μέχρι να βράσει το νερό  αυτός είναι πολύ μεγάλος χρόνος. εάν επενδύσετε σε ένα βραστήρα μειώνετε τον χρόνο αυτό στο μισό και κατ επέκταση την κατανάλωση ενέργειας. Όταν θέλετε να συμπληρώσετε νερό στην κατσαρόλα σας για παράδειγμα ένα ποτήρι βάλτε βραστό νερό όχι κρύο. Τα σκεύη της κουζίνας σας όπως κατσαρόλες τηγάνια κτλ να έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος πάτου με το μάτι της κουζίνας σας μην βάζετε μικρό τηγάνι σε μεγάλο μάτι, θα πρέπει να εφάπτονται ακριβώς και  να μην υπάρχουν διαφορές στο μέγεθος επαφής Να χρησιμοποιείται τα καπάκια στα σκεύη σας  Όταν έχετε φαγητό στον φούρνο να αποφεύγετε να ανοίγετε την πόρτα πολλές φορές και για αρκετή ώρα. Όταν το φαγητό είναι έτοιμο και θέλει περίπου 10 λεπτά ακόμα για να γίνει, να σβήνετε την κουζίνα σας ή τον φούρνο σας 10 λεπτά πριν γίνει το φαγητό και αφήστε το φαγητό να συνεχίζετε να μαγειρεύεται σε σβηστό μάτι ή φούρνο για αυτά τα 10 λεπτά.  ΚΟΥΖΙΝΑ slider Share: 2+1 tips για να αποφύγετε τις μυρωδιές των ψαριών στην κουζίνα σας Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αντιμετωπίσουμε τις μυρωδιές των ψαριών στην κουζίνα μας Παρακάτω θα δείτε μερικές εναλλακτικές εύκολες και φθηνές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις μυρωδιές των ψαριών κατά το καθάρισμα, αλλά και κατά το μαγείρεμα των ψαριών Τρόπος για να μην μυρίζει κουζίνα μετά το τηγάνισμα ψαριών ΥΛΙΚΑ Λεμόνι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Κόβουμε ένα λεμόνι στην μέση και στην συνέχεια κόβουμε μια λεπτή φέτα από το λεμόνι. Την φέτα λεμονιού την κόβουμε στην μέση και βάζουμε στο λάδι την φέτα λεμονιού τηγανίζουμε στο ίδιο τηγάνι τα ψάρια με αυτό τον τρόπο μειώνουμε κατά πολύ την μυρωδιά των ψαριών στον χώρο, σημαντικό είναι να έχετε και ανοιχτό τον απορροφητήρα της κουζίνας σας. Τρόπος για να μην μυρίζει ψαρίλα η κουζίνα μετά το ψήσιμο σε φούρνο ΥΛΙΚΑ Βανίλια Αλουμινόχαρτο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε ένα κομμάτια αλουμινόχαρτο τοποθετούμε μια κουτάλια του γλυκού βανίλια κλείνουμε λίγο το αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε μέσα στον φούρνο μετά το ψήσιμο τον ψαριών το αφήνουμε μέσα στο ζεστό κλειστό φούρνο έως να κρυώσει ο φούρνος. Με αυτό τον τρόπο μειώνουμε τις μυρωδιές στον φούρνο μας και στην κουζίνα μας. Πώς φεύγει η μυρωδιά της ψαρίλα από τα σκεύη  ΥΛΙΚΑ Λεμονόκουπα Απορρυπαντικό ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Τρίβουμε τα σκεύη μας με την λεμονόκουπα και στην συνέχεια πλένουμε κανονικά τα σκεύη μας, σε περίπτωση που οι μυρωδιές παραμένουν επαναλαμβάνουμε την διαδικασία. Με αυτό τον τρόπο δεν θα μυρίζουν τα σκεύη στην κουζίνα σας. ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Πώς φτιάχνουμε υγρό καθαρισμού για την κουζίνα; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξουμε υγρό καθαρισμού για την κουζίνα μας. Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι τα εξής: ΥΛΙΚΑ Συμπυκνωμένο υγρό πιάτων Ξίδι Νερό Άδειο μπουκάλι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε ένα άδειο μπουκάλι τοποθετούμε 1/3  συμπυκνωμένο υγρό πιάτων στην συνέχεια βάζουμε 1/3 λευκό ξίδι. Ανακατεύουμε λίγο και στην συνέχεια ρίχνουμε 1/3 νερό ανακατεύουμε λίγο και είναι έτοιμο. Με αυτό τον τρόπο πολλαπλασιάζουμε την ποσότητα ενός συμπυκνωμένου απορρυπαντικού. Το υγρό καθαρισμού μας είναι έτοιμο για χρήση. ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Tip για να απομακρύνετε την υγρασία από τα ντουλάπια της κουζίνας Πολλές φορές στα ντουλάπια της κουζίνας, ειδικά κάτω από το νεροχύτη και σε ντουλάπια που δεν αερίζονται πολύ συχνά επικρατεί η υγρασία. Με αποτέλεσμα τα τοιχώματα με την πάροδο του χρόνου να σχηματίζουν μούχλα και  να καταστρέφονται και τα ίδια τα ντουλάπια σας. Για αυτό υπάρχει μια οικολογική λύση που θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την υγρασία που σχηματίζεται στα ντουλάπια σας. Τα υλικά και η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι παρακάτω ΥΛΙΚΑ 1 πιατάκι 2 Κιμωλίες ΔΙΑΔΙΑΣΙΑ Κονιορτοποιούμε τα δύο κομμάτια κιμωλίας και τα τοποθετούμε σε ένα μικρό πιατάκι τοποθετούμε το πιατάκι κοντά στο μέρος  που εμφανίζεται συχνά η υγρασία. Αλλάζουμε ανα δυο μήνες τις κιμωλίες. Με αυτό τον τρόπο μειώνουμε σημαντικά την υγρασία στα ντουλάπια μας.  ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Tip για να αφαιρέσετε τις μυρωδιές από τα θερμος. Πολλές φορές μετά από πολλές χρήσεις, υπάρχουν διάφορες μυρωδιές από διάφορα αφεψήματα που βάζετε μέσα στο θερμος. Ειδικά εάν για παράδειγμα βάζετε μέσα καφέ, τσάι, γάλα ή το αγαπημένο σας χυμό. Υπάρχει ένας πολύ εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις διάφορες μυρωδιές μετά από την συχ΄νη χρήση του. Η διαδικασία και τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι παρακάτω: ΥΛΙΚΑ Ζεστό νερό Σόδα ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Ρίχνουμε μέσα ζεστό νερό μέχρι την μέση και στην συνέχεια ρίχνουμε μια κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα κλείνουμε το καπάκι και ανακατεύουμε καλά. Το αφήνουμε για 12 ώρες και στην συνέχεια πλένουμε κανονικά με απορρυπαντικό πιάτων. Με αυτό τον τρόπο αφαιρούμε τις μυρωδιές, εάν επιμένουν οι μυρωδιές επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.  ΚΟΥΖΙΝΑ Share: 2 Tips για το πλύσιμο των πιάτων Πολλά νοικοκυριά χρησιμοποιούν πλυντήριο πιάτων για το καθημερινό πλύσιμό των πιάτων τους. Πολλές φορές όταν τα πιάτα  είναι πολύ λερωμένα κυρίως με διάφορες σάλτσες είναι δύσκολο να αφαιρεθούν και μπορεί να μείνουν υπολείμματα ακόμα και μετά το πλύσιμο με το πλυντήριο πιάτων σας. Για αυτό καλό είναι πριν από κάθε χρήση του πλυντηρίου σας να ακολουθείτε τους παρακάτω τρόπους. Θα δείτε ότι τα λερωμένα σας πιάτα θα καθαρίζουν πολύ ποιο εύκολα. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά και τους δυο τρόπους. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε και σε περίπτωση που πλένετε τα πιάτα στο χέρι. ΠΡΩΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ  ΥΛΙΚΑ Ζεστό νερό Ξύδι Αλάτι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε  μια λεκάνη ρίχνουμε ζεστό νερό και στην συνέχεια 2 κουταλιές της σούπας ξύδι και 2 κουταλιές της σούπας αλάτι στην συνέχεια ανακατεύουμε το μείγμα. Τοποθετούμε τα λερωμένα πιάτα για περίπου 20 λεπτά. Θα δείτε ότι τα ξεραμένα υπολείμματα θα αφαιρεθούν πολύ εύκολα. Τέλος πλένουμε τα πιάτα μας στο πλυντήριο πιάτων μας ή στο χέρι. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΛΙΚΑ Ζεστό νερό Σόδα ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε μια λεκάνη βάζουμε ζεστό νερό και ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας σόδα. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα μας και τοποθετούμε τα λερωμένα πιάτα μέσα για περίπου 20 λεπτά. Θα δείτε ότι και και με αυτό τον τρόπο οι λεκέδες και τα ξερά υπολείμματα από σάλτσες κτλ θα απομακρυνθούν από τα πιάτα μας. Τέλος πλένουμε κανονικα΄τα πιάτα μας στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων μας ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Τρόπος για να καθαρίσετε τον πάγκο της κουζίνας μετά το ζύμωμα Πολλές φορές στην κουζίνα σας όταν ανοίγετε φύλλο στο ξύλινο τραπέζι ή όταν ζυμώνετε επάνω σε ξύλινη επιφάνεια μένουν διάφορα υπολείμματα από το ζύμωμα του ψωμιού σας ή από το άνοιγμα του φύλλου σας. Είναι αρκετά χρονοβόρο να καθαρίστε αυτές τις επιφάνειες στο τέλος των συγκεκριμένων εργασιών. Ωστόσο υπάρχει ένας τρόπος που θα ελαττώσει σημαντικά το χρόνο που σπαταλάτε για να καθαρίστε αυτές τις ξύλινες επιφάνειες. Τα υλικά που θα χρειαστείτε καθώς και η διαδικασία είναι παρακάτω: ΥΛΙΚΑ Ζεστό νερό Αλάτι Πανιά ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Στην λερωμένη επιφάνεια από τις ζύμες ρίχνουμε αλάτι. Στην συνέχεια αρχίζουμε να περνάμε και να καθαρίζουμε με ένα στεγνό πανί. Έτσι ώστε να απομακρύνουμε όσο πιο πολύ αλεύρι έχει μείνει στην επιφάνεια. Ρίχνουμε ξανά αλάτι στην επιφάνεια και καθαρίζουμε με ένα νωπό πανί. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε ότι οι λερωμένες επιφάνειες θα καθαρίσουν αμέσως. Τέλος πλένουμε κανονικά τις επιφάνειες με απορρυπαντικό. ΚΟΥΖΙΝΑ Share: Αρχική σελίδα Next Post Εγγραφή σε: Αναρτήσεις ( Atom ) ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK Blogger templates Labels γλυκα ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ! ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΖΩΔΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΚΗΠΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΛΕΚΕΔΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΠΑΝΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΠΙΤΙ συνταγεςγενικα ΦΑΓΗΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΨΑΡΕΜΑ ψηφοφορία EΞΥΠΝΑ TIPS generaltips slider TIPS TipsNow.gr 2014