easyandcheap.blogspot.gr - TIPS ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ









Search Preview

TipsNow.gr

easyandcheap.blogspot.gr
"eykola kai fthina,ΤΙΠΣ ΝΟς,TIPS NOW, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ,ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΠΣ "
.gr > easyandcheap.blogspot.gr

SEO audit: Content analysis

Language Error! No language localisation is found.
Title TipsNow.gr
Text / HTML ratio 9 %
Frame Excellent! The website does not use iFrame solutions.
Flash Excellent! The website does not have any flash contents.
Keywords cloud το και να την για θα σε με είναι τα ένα του μας ρίχνουμε που δείτε από στο συνέχεια μια
Keywords consistency
Keyword Content Title Description Headings
το 158
και 132
να 104
την 70
για 65
θα 62
Headings
H1 H2 H3 H4 H5 H6
0 3 21 5 0 0
Images We found 32 images on this web page.

SEO Keywords (Single)

Keyword Occurrence Density
το 158 7.90 %
και 132 6.60 %
να 104 5.20 %
την 70 3.50 %
για 65 3.25 %
θα 62 3.10 %
σε 52 2.60 %
με 49 2.45 %
είναι 45 2.25 %
τα 44 2.20 %
ένα 42 2.10 %
του 40 2.00 %
μας 40 2.00 %
ρίχνουμε 31 1.55 %
που 28 1.40 %
δείτε 28 1.40 %
από 27 1.35 %
στο 27 1.35 %
συνέχεια 24 1.20 %
μια 23 1.15 %

SEO Keywords (Two Word)

Keyword Occurrence Density
θα δείτε 23 1.15 %
για να 20 1.00 %
συνταγεςγενικα Share 20 1.00 %
και το 19 0.95 %
πρέπει να 17 0.85 %
το μείγμα 17 0.85 %
Παρακάτω θα 15 0.75 %
που θα 14 0.70 %
μείγμα μας 14 0.70 %
Στην συνέχεια 14 0.70 %
από το 11 0.55 %
Σε ένα 11 0.55 %
του γλυκού 10 0.50 %
κουταλάκι του 10 0.50 %
και την 10 0.50 %
να γίνει 10 0.50 %
το κρέας 10 0.50 %
ρίχνουμε το 10 0.50 %
θα πρέπει 10 0.50 %
μέχρι να 10 0.50 %

SEO Keywords (Three Word)

Keyword Occurrence Density Possible Spam
Παρακάτω θα δείτε 14 0.70 % No
το μείγμα μας 12 0.60 % No
κουταλάκι του γλυκού 10 0.50 % No
είναι αναλυτικά παρακάτω 9 0.45 % No
αναλυτικά παρακάτω ΥΛΙΚΑ 9 0.45 % No
θα πρέπει να 9 0.45 % No
και η διαδικασία 8 0.40 % No
θα δείτε μια 8 0.40 % No
μέχρι να γίνει 8 0.40 % No
ομοιογενές το μείγμα 7 0.35 % No
γίνει ομοιογενές το 7 0.35 % No
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε ένα 7 0.35 % No
να γίνει ομοιογενές 7 0.35 % No
διαδικασία είναι αναλυτικά 6 0.30 % No
η διαδικασία είναι 6 0.30 % No
πρέπει να είναι 6 0.30 % No
υλικά και η 6 0.30 % No
Τα υλικά και 6 0.30 % No
την αραβική πίτα 5 0.25 % No
Σε ένα μπλέντερ 5 0.25 % No

SEO Keywords (Four Word)

Keyword Occurrence Density Possible Spam
είναι αναλυτικά παρακάτω ΥΛΙΚΑ 9 0.45 % No
γίνει ομοιογενές το μείγμα 7 0.35 % No
να γίνει ομοιογενές το 7 0.35 % No
μέχρι να γίνει ομοιογενές 7 0.35 % No
Παρακάτω θα δείτε μια 6 0.30 % No
διαδικασία είναι αναλυτικά παρακάτω 6 0.30 % No
και η διαδικασία είναι 6 0.30 % No
η διαδικασία είναι αναλυτικά 6 0.30 % No
υλικά και η διαδικασία 6 0.30 % No
Τα υλικά και η 6 0.30 % No
ομοιογενές το μείγμα μας 5 0.25 % No
1 κουτάλια της σούπας 4 0.20 % No
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε ένα μπλέντερ 4 0.20 % No
θα πρέπει να είναι 4 0.20 % No
χοντρό καλαμάκι συνταγεςγενικα Share 3 0.15 % No
Share Υπέροχη συνταγή για 3 0.15 % No
με χοντρό καλαμάκι συνταγεςγενικα 3 0.15 % No
διαδικασία που θα χρειαστεί 3 0.15 % No
τα κομμάτια του κρέατος 3 0.15 % No
την διαδικασία που θα 3 0.15 % No

Easyandcheap.blogspot.gr Spined HTML


TipsNow.gr TIPS NOW- TipsNow.gr ΤΙΠΣ ΝΟς - Έξυπνα tips -ΓΡΗΓΟΡΑ TIPS -ΚΟΛΠΑ -ΣΥΝΤΑΓΕΣ: συνταγεςγενικα ΑΡΧΙΚΗ TIPS ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΥΠΝΑ TIPS ΛΕΚΕΔΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ TIPS ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ Για τους λάτρεις των καλοκαιρινών Αυγουστιάτικων κοκτέιλ,..παρακάτω θα δείτε έναν έξυπνο τρόπο Για τους λάτρεις των καλοκαιρινών Αυγουστιάτικων κοκτέιλ,..παρακάτω θα δείτε έναν έξυπνο τρόπο ώστε να σερβίρετε τα παγωμένα τα ποτήρια σας!! Για σπέσιαλ κοκτέιλς, ζαχαρώνετε τα χείλη ενός παγωμένου ποτηριού βουτώντας το σε χυμό λάιμ και μετά σε κρυσταλλική ζάχαρη!! Και καλή Απόλαυση… συνταγεςγενικα Share: Ένας έξυπνος τρόπος να διατηρούμε φρέσκο το παγωτό στο ψυγείο μας… Ένα μήνυμα προς όλες τις νοικοκυρές για να μπορούν να διατηρούν φρέσκο το χειροποίητο παγωτό τους και να ικανοποιούν τους καλεσμένους τους.. Παρακάτω θα δείτε 4 έξυπνους τρόπους : 1.Θα πρέπει να καθαρίζετε συχνά τον καταψύκτη σας για να περνά καλύτερα ο αέρας και το παγωτό να παραμένει στην κατάλληλη θερμοκρασία διότι σε μια υπερφορτωμένη κατάψυξη η θερμοκρασία ανεβαίνει ,με αποτέλεσμα να μαλακώνει το παγωτό και να αλλοιώνεται η γεύση του. 2. Δεν θα πρέπει να αφήνετε καθόλου το παγωτό εκτός κατάψυξης. 3.Κατά το σερβίρισμα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα κουταλάκι που το έχετε βουτήξει σε καυτό νερό, ώστε να βγαίνει το παγωτό εύκολα. 4.Αν έχετε παγωτό σε οικογενειακή συσκευασία, το τοποθετείτε με την κυλινδρική του πλευρά προς τα κάτω, όπως το ψωμί, και το κόβετε κατά μήκος σε ροδέλες. Αφαιρείτε κατόπιν το τυχόν χάρτινο περίβλημα και τεμαχίζετε σε μερίδες για να το σερβίρετε. συνταγεςγενικα Share: Πως Φτιάχνουμε παγάκια από φρούτα; TIP: Μπορούμε να φτιάξουμε παγάκια από φρούτα βάζοντας μια ρώγα από σταφύλι, ένα κομματάκι ανανά, λεμόνι ή μια φετούλα αγγούρι σε κάθε παγοθήκη μας μαζί με νερό! Πως φτιάχνουμε παγάκια για ένα αρωματικό γευστικό κοκτέιλ: TIP: Φτιάχνουμε παγάκια από διαφόρους χυμούς φρούτων, ώστε να μην νερώνουν τα κοκτέιλ μας με τα απλά παγάκια και να είναι ιδιαίτερα αρωματικά! συνταγεςγενικα Share: 5 πράγματα που πρέπει να προσέχουμε στο κρέας Το κρέας είναι σημαντικό για την διατροφή μας ωστόσο θέλει προσοχή τι κρέας αγοράζουμε. Καλό είναι να αγοράζουμε κρέας από χασάπη που γνωρίζουμε και πηγαίνουμε τακτικά. Παρακάτω θα δείτε μερικά πράγματα που πρέπει να προσέχουμε στο κρέας. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ TIP 1 Το πρώτο που πρέπει να προσέχουμε κατά την αγο΄ρα του κρέατος είναι να διαθέτει το σφάγιο την σφραγίδα ελέγχου. TIP 2 Κατά την αγορά κιμά μην παίρνετε έτοιμο αλλά θα πρέπει ο κιμάς επιτόπου να κόβετε μπροστά μας έτσι ώστε να ελέγχουμε όσο μπορούμε το κρέας που θα γίνει κιμάς. Σημαντικός παράγοντας είναι η μεταφορά του κρέατος δεν θα πρέπει να μένει για πολύ ώρα εκτεθειμένο κατά την μεταφορά. Ο χρόνος θα πρέπει να είναι σύντομος και να τοποθετηθεί άμεσα στο ψυγείο ειδικά τους ζεστούς μήνες. TIP 3 Σημαντικό είναι η θερμοκρασία του ψυγείου μας . θα πρέπει να είναι ρυθμισμένη έτσι ώστε να συντηρείται το κρέας κατά την τοποθέτηση του μέσα στο ψυγείο. Πολλά νέα ψυγεία στις οδηγίες χρήσης τους αναφέρουν  ακόμα και σε ποια  θέση μπορούμε να τοποθετήσουμε το κρέας. TIP 4 Κατά το κόψιμο του κρέατος σε επιφάνεια κοπής θα πρέπει να παίρνουμε όλα τα μέτρα υγιεινής. Όπως για παράδειγμα να φοράμε γάντια όταν πιάνουμε το κρέας ή όταν πλάθουμε τον κιμά να έχουμε σαπουνίσει την επιφάνεια κοπής πριν και μετά την χρήση πολύ καλά. Το μαχαίρι να είναι καθαρό. TIP 5 Το ψήσιμο του κρέατος είναι πολύ σημαντικό , θα πρέπει να είναι καλά ψημένο και να μην είναι άψητο μέσα . Εάν τυχόν είναι άψητο μην το φάτε καθόλου. συνταγεςγενικα Share: Υπέροχο και γευστικό σμούθι με μπανάνα και κανέλα Παρακάτω θα δείτε μια υπέροχη συνταγή για ένα γευστικό σμούθι με μπανάνα και κανέλα. Τα υλικά και η διαδικασία είναι αναλυτικά παρακάτω. ΥΛΙΚΑ Μια μπανάνα 4 κύβους πάγου Ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα 250 ml γάλα καρύδας ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε ένα  μπλέντερ ρίχνουμε την μπανάνα τους κύβους πάγου και το κουταλάκι του γλυκού κανέλα και στην συνέχεια ρίχνουμε 250ml γάλα καρύδας. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και στην συνέχεια τα χτυπάμε για λίγα λεπτά μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας. Τέλος σερβίρουμε άμεσα σε ψηλό ποτήρι με χοντρό καλαμάκι.   συνταγεςγενικα Share: Υπέροχο σμουθι με γεύση μπανάνα - ανανά και γάλα καρύδας Υπάρχουν χιλιάδες συνταγές για να φτιάξετε τα αγαπημένα σας φρούτα ένα υπέροχο ρόφημα. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά ένα υπέροχο ρόφημα με γεύση μπανάνας και καρύδας. Τα υλικά και η διαδικασία είναι αναλυτικά παρακάτω ΥΛΙΚΑ 1/2 ψιλοκομμένος ανανάς 2 μπανάνες 400 ml γάλα καρύδας 1 κουταλάκι του γλυκού βιολογικό βούτυρο κάσιους μια χούφτα παγάκια ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Καθαρίζουμε για αρχή τα φρούτα μας και τα ψιλοκόβουμε. Στην συνέχεια σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τα φρούτα μας την κρέμα γάλακτος, το γάλα καρύδας το βούτυρο και τέλος τα παγάκια. Τα χτυπάμε για λίγο μέχρι να γίνει ομοιογενές  το μείγμα σερβίρουμε σε ψιλό ποτήρι με χοντρό καλαμάκι.  συνταγεςγενικα Share: Υπέροχη συνταγή για ντάκο με ψημένη ντομάτα Παρακάτω θα δείτε μια υπεροχή διαφορετική συνταγή για ντάκο. Τα υλικά και η διαδικασία είναι αναλυτικά παρακάτω ΥΛΙΚΑ Μια ώριμη ντομάτα Ελληνικό τυρί φέτα Ντάκο κριθαριού Πιπέρι Αλάτι Ρίγανη Κουρκουμάς Λίγο ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο Κάπαρη (προαιρετικό) Ελιές ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Για αρχή κόβουμε το τυρί σε μικρούς κύβους στην συνέχεια κόβουμε την ντομάτα στην μέση και με ένα κουτάλι βγάλουμε όλην "ψίχα" της ντομάτας και την κάνουμε πολτό με ένα γουδοχέρι. Στην συνέχεια κόβουμε σε μικρούς κύβους το εξωτερικό μέρος της ντομάτας. Στην συνέχεια βάζουμε επάνω στην σχάρα μας ένα ταψάκι και ρίχνουμε την ντομάτα και αρχίζουμε να την ψήνουμε. Ρίχνουμε αλάτι και τον κουρκουμά και συνεχίζουμε το ψήσιμο. Παράλληλα στο πολτό της ντομάτας ρίχνουμε λίγη ρίγανη και την κάπαρη και χτυπάμε ξανά το μείγμα. Σε ένα πιάτο βάζουμε το ντάκο κριθαριού και ρίχνουμε το πολτό στην συνέχεια βάζουμε το τυρί ρίχνουμε λίγο πιπέρι και από πάνω βάζουμε την ψημένη ντομάτα και μια δυο ελιές για ντεκόρ. Τέλος ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο.  Σερβίρουμε άμεσα. συνταγεςγενικα Share: Υπέροχη συνταγή για ράντζα στον φούρνο με πατάτες θα λέγαμε είναι ένα από τα καλύτερα |"ψάρια" που μπορεί να γίνει είτε στον φούρνο είτε τηγανητό ακόμα και ψητό. Παρακάτω θα δείτε μια υπέροχη συνταγή για ράντζα στον φούρνο με πατάτες. Τα υλικά και η διαδικασία είναι αναλυτικά παρακάτω ΥΛΙΚΑ 1 κιλό πατάτες 4-5 φιλέτα ράντζα ένα μικρό καρότο κομμένο σε ροδέλες  1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαϊντανό 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο σκόρδο μισό κουταλάκι του γλυκού κάρυ μισό κουταλάκι του γλυκού ρίγανη  αλάτι  πιπέρι λίγο ελαιόλαδο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε ένα μεγάλο ταψί ρίχνουμε της πατάτες, το καρότο σε πολύ ψηλές ροδέλες, και το ψάρι ρίχνουμε τον τριμμένο μαϊντανό και το σκόρδο. Στην συνέχεια ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά το κάρυ, την ρίγανη και τέλος το αλάτι και το πιπέρι. Με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε όλα τα υλικά για να πάνε παντού τα μυρωδικά και ρίχσνουμε λίγο παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο απο πάνω. Σκεπάζουμε το ταψί μα με αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς το αφήνουμε για περίπου 45 λεπτά στην συνέχεια αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε για άλλα 20 λεπτά περίπου, ανάλογα πάντα το πόσο μεγάλο είναι το φιλέτο του ψαριού. Το φαγητό μας είναι έτοιμο.  συνταγεςγενικα Share: Υπέροχη παραδοσιακή συνταγή για χταπόδι κρασάτο με κοφτό μακαρόνι Εδώ θα δείτε έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να σερβίρετε το χταπόδι σας στο Κυριακάτικο δείπνο που θέλετε να ετοιμάσετε για τους καλεσμένους σας που θα γλύφουν και τα δάχτυλά τους… Υλικά: 1 χταπόδι Κοφτό μακαρονάκι 1/5 φλυτζ . καφέ κρασί κόκκινο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο Λάδι Ντομάτα 1 κουταλ. Γλυκού πελτέ Δάφνη 1 κουτ γλυκού κανέλα 2 σκελίδες σκόρδο Αλάτι-πιπέρι Τρόπος εκτέλεσης: Βάζουμε το χταπόδι μας στην κατσαρόλα και το βράζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να βγάλει τα νερά του και μετά ρίχνουμε το κρασί μας .Μετά προσθέτουμε το κρεμμυδάκι μας, ένα ποτήρι νερό, το λάδι και την ντομάτα, τον πελτέ μας και τα μυρωδικά μας και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα. Όταν βράσει το χταπόδι το τοποθετούμε σε μια πιατέλα αφήνοντας το ζουμί του μέσα στην κατσαρόλα μας. Στην κατσαρόλα μας με το ζουμί του χταποδιού μας ρίχνουμε το μακαρονάκι μας και 4 ποτήρια νερό όπου τα βράζουμε σε δυνατή φωτιά και αργότερα τα χαμηλώνουμε, ανακατεύοντας ανά δεκάλεπτο το μακαρονάκι μας ρίχνοντας το αλατοπίπερο Το μυστικό μας σε αυτή την συνταγή είναι να ρίξουμε στο τέλος το αλατοπίπερο για να πετύχουμε απαράμιλλη γεύση των θαλασσινών μας και να ευχαριστήσουμε τους καλεσμένους μας…   συνταγεςγενικα Share: Πώς φτιάχνουμε ελιές τσακιστές; Η κατάλληλη εποχή για να φτιάξουμε ελιές τσακιστές είναι όταν οι ελιές είναι πράσινες συνήθως αρχές μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου. Τα υλικά που θα χρειασθείτε καθώς και η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτιάξετε τσακιστές ελιές είναι αναλυτικά παρακάτω ΥΛΙΚΑ 1 κιλό πράσινες φρέσκες ελιές ξύλινο γουδοχέρι Αλάτι δοχείο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Αφού χτυπήσουμε τις ελιές με  το γουδοχέρι τις τοποθετούμε μέσα σε ένα δοχείο και το γεμίζουμε με νερό. Βάζουμε αρκετό αλάτι περίπου 3 κουταλιές της σούπας και το αφήνουμε για μια ημέρα. Την επόμενη ήμερα αδειάζουμε και σουρώνουμε το νερό από το δοχείο βάζουμε πάλι νερό και ρίχνουμε ξανά την ίδια ποσότητα αλάτι  στις ελιές μας ανακατεύουμε ελαφριά. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για περίπου 5 ημέρες. Στην συνέχεια αδειάζουμε και σουρώνουμε της ελιές. Σε ένα άλλο δοχείο θα ετοιμάσουμε την άρμη σε παλαιότερο άρθρο είχαμε γράψει πως γίνεται η άρμη εάν δεν θυμάστε πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο πατήστε εδώ Πώς φτιάχνουμε άρμη; Αφού έχουμε φτιάξει την άρμη την ρίχνουμε μέσα στο δοχείο με τις ελιές. Οι ελιές μετά από 4 ημέρες θα είναι έτοιμες. Τις βάζουμε σε δροσερό σκιερό και καθαρό μέρος σε όλη την διαδικασία, το δοχείο θα πρέπει να είναι γυάλινο και όχι πλαστικό..  συνταγεςγενικα Share: Πως φτιάχνουμε τραγανό σνιτσελ Πρώτα από όλα το σημαντικότερο για να φτιάξετε σνίτσελ είναι το κρέας. Θα πρέπει να είναι από συγκεκριμένη μεριά ελαφρά χτυπημένο και αρκετά λεπτό.  Παρακάτω θα δείτε την προετοιμασία για το σνίτσελ ΥΛΙΚΑ 1 αυγό Λίγο φρέσκο γάλα 1 κουτάλια της σούπας μουστάρδα 1ποτηρι του κρασιού corn flakes Αρκετες  φρυγανιες 200 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα Κάρυ Πάπρικα γλυκιά Αλάτι πιπέρι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε ένα γυάλινο μπολ ρίχνουμε το αυγό, λίγο φρέσκο γάλα και την μια κουτάλια μουστάρδας. Χτυπάμε το μείγμα μας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στην συνέχεια βουτάμε τα κομμάτια του κρέατος στο μείγμα και τα αφήνουμε για 40 λεπτά. Παράλληλα ετοιμάζουμε τα υλικά για το πανάρισμα. Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το το ένα ποτήρι corn flakes, τις φρυγανιές, αρκετό κάρυ και αρκετή πάπρικα γλυκιά και το πιπέρι και τα χτυπάμε όλα μαζί στο μπλέντερ, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας. Στην συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνουμε το μείγμα μας από το μπλέντερ και ρίχνουμε την τριμμένη παρμεζάνα. Τέλος βουτάμε τα κομμάτια του κρέατος στο μείγμα μας . Τέλος τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά θα δείτε ότι το σνίτσελ θα είναι πολύ τραγανό. συνταγεςγενικα Share: Υπέροχη συνταγή για φτερούγες κοτόπουλου στο φούρνο με γλυκοπατάτες και πιπεριές Φλωρίνης Παρακάτω θα δείτε μια καταπληκτική συνταγή για φτερούγες κοτόπουλου στον φούρνο με γλυκοπατάτες. Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για να φτιάξετε το αγαπημένο σας κοτόπουλο και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με την γεύση της γλυκοπατάτας αντί της κλασσικής. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά την διαδικασία και τα υλικά που θα χρειασθείτε για την συνταγή αυτή. ΥΛΙΚΑ 3 γλυκοπατάτες  1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου Μισό πορτοκάλι  1/3 ποτηράκι του κρασιού Ελληνικό Ελαιόλαδο 1 πιπεριά  (περιοχής Φλωρίνης) 1 κρεμμύδι  3 Κουταλιές της σούπας μουστάρδα Αλάτι  Πιπέρι μαύρο και κόκκινο γλυκό 1 κουταλάκι κάρυ Μισό λεμόνι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κύβους τις γλυκοπατάτες και στην συνέχεια τις απλώνουμε σε ένα ταψί. Σε ένα ποτηράκι ρίχνουμε το Ελληνικό ελαιόλαδο την μουστάρδα, το κάρυ και το μισό λεμόνι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας. Στην συνέχεια ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και την πιπεριά σε μικρές φέτες. Ρίχνουμε μέσα στο ταψί τις πιπεριές και το κρεμμυδάκι και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε. Πάνω από τις γλυκοπατάτες βάζουμε τις φτερούγες κοτόπουλου και ραντίζουμε με το μείγμα μας σιγά σιγά το κοτόπουλο και τις πατάτες. Με το μισό πορτοκάλι περνάμε τις φτερούγες κοτόπουλου σαν να κάνουμε μασάζ και τέλος ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι. Σκεπάζουμε το ταψί μας με αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C.  Προς το τέλος αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο για να ροδίσει το κοτόπουλο. και να πάρουν χρώμα οι γλυκοπατάτες. Το φαγητό είναι έτοιμο μόλις δείτε ότι οι φτερούγες έχουν ροδίσει. Είναι ένα πολύ εύκολο και γρήγορο φαγητό. συνταγεςγενικα Share: Τρόπος για να κάνετε την αραβική πίτα κανονικό πιάτο που τρώγεται Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας κάνοντας την αραβική πίτα πιάτο για την σαλάτα ή το ψητό κρέας. Παρακάτω θα δείτε την διαδικασία που θα χρειασθεί να ακολουθήστε έτσι ώστε να κάνετε την αραβική πίτα κανονικό πιάτο!!! ΥΛΙΚΑ λεπτή Αραβική πίτα Ένα πιάτο πυρίμαχο για φούρνο μικροκυμάτων ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Γυρίζουμε ανάποδα το πιάτο και τοποθετούμε την αραβική πίτα από πάνω . Στην συνέχεια με τα χέρια μας πιέζουμε την αραβική πίτα επάνω στο ανάποδο πιάτο και το βάζουμε μαζί με το πιάτο στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά. θα δείτε ότι η αραβική πίτα θα ξεραθεί θα σκληρύνει και θα πάρει την μορφή του πιάτου. Μπορείτε να βάλετε την σαλάτα ή το ψητό κρέας μέσα σε αυτήν και να την σερβίρετε σε μεγάλη πιατέλα με συνοδευτικά ή σε μεγάλο δίσκο. συνταγεςγενικα Share: Αναζωογονητική φρέσκια λεμονάδα με γεύση φράουλα Παρακάτω θα δείτε μια υπέροχη εναλλακτική συνταγή για λεμονάδα. Είναι ένα δροσιστικό ρόφημα που μπορείτε να φτιάξετε σε ελάχιστο χρόνο για τους καλεσμένους σας τους φίλους σας και την οικογένεια σας. ΥΛΙΚΑ Μισό φλιτζάνι καθαρισμένες φράουλες ψιλοκομμένες Μια κουταλιά της σούπας λεμόνι 1/2 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο λεμόνι χωρίς κουκούτσια 4  κύβοι πάγου Μισό κουταλάκι του γλυκού σόδα Ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε όλα τα υλικά τις φράουλες, το λεμόνι τα κομμάτια λεμονιού τον πάγο την σόδα και την ζάχαρη. Τα χτυπάμε στο μπλέντερ για πολύ λίγο μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας. Σερβίρουμε άμεσα με χοντρό καλαμάκι. συνταγεςγενικα Share: Υπεροχή μαρινάδα για μπριζόλα μοσχαρίσια τυπου αμερικάνα Παρακάτω θα δείτε μια υπεροχή μαριναδα που θα εκτοξεύσει την γεύση της μπριζόλας σας. Θα δείτε αναλυτικά την διαδικασία που θα χρειασθεί να ακολουθήσετε καθώς επίσης και μερικά tips για το ψήσιμο της στα κάρβουνα ΥΛΙΚΑ 4 κουταλιές της σούπας σάλτσα  worcester 1 κουτάλια της σούπας ξύδι βαλσάμικο 1 κουτάλια της σούπας μουστάρδα 1 ποτήρι του κρασιού μαυροδάφνη 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο 1 μέτριο κρεμμύδι σε ροδέλες 3 κουταλιές της σούπας ελληνικό ελαιόλαδο Αλάτι  Πιπέρι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε ένα γυάλινο μπολ ρίχνουμε το κρασί, την σάλτσα worcester, το ξύδι , το σκόρδο και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα στην συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες. Βάζουμε την μοσχαρίσια μπριζόλα να σταθεί για περίπου 2 ώρες μέσα στο μείγμα μας και εντός του ψυγείου. Μόλις περάσει η πρώτη ώρα γυρίζουμε την μπριζόλα και από την άλλη μεριά. Στην συνέχεια ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και αρχίζουμε το ψήσιμο. TIPS  Το πρώτο μυστικό είναι να ψηθεί στα κάρβουνα, θα πρέπει να έχουν υψηλή θερμοκρασία έτσι ώστε να μην αργήσει να ψηθεί η μπριζόλα και "σφίξει ". Ανα τακτά χρονικά διαστήματα με ένα πινελακι αλείφουμε την μπριζόλα με το μείγμα μας. Ακόμα σημαντικό είναι η μεριά του κρέατος και η ποιότητα του που θα χρησιμοποιήσετε σε παλαιότερο άρθρο μας είχαμε γράψει για τα κομμάτια του κρέατος που μπορείτε να δείτε παρακάτω. συνταγεςγενικα Share: Γευστικότατη μαρινάδα για κοντοσούβλι κοτόπουλο Υπάρχουν πάρα πολλές συνταγές για μαρινάδες παρακάτω θα δείτε μια υπεροχή μαρινάδα που θα δώσει ωραία γεύση στο κοντοσούβλι κοτόπουλο. Τα υλικά και η διαδικασία είναι αναλυτικά παρακάτω ΥΛΙΚΑ Κόκκινο κρασί Πάπρικα γλυκιά Κάρυ Μαύρο πιπέρι 1 κρεμμύδι Ρίγανη Χοντρό αλάτι 1 πιπεριά Φλωρίνης Μισό πορτοκαλί ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το κρεμμύδι την πιπεριά και μισό ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί. Τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ομογενές μείγμα και στην συνέχεια βάζουμε το μείγμα μας σε ένα γυάλινο δοχείο ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια κοτόπουλο και από πάνω ρίχνουμε αρκετή πάπρικα και κάρυ. Ρίχνουμε λίγη ρίγανη και μαύρο πιπέρι ανάλογα ποσό πικάντικο θέλουμε να γίνει. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα για να παει το μείγμα σε όλα τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες να σταθεί. Μόλις περάσει η πρώτη ώρα ανακατεύουμε το μείγμα μας. Μόλις περάσουν οι δύο ώρες βάζουμε το κοτόπουλο στην σούβλα αλατίζουμε το κοτόπουλο με χοντρό αλάτι. Ψήνουμε το κοντοσουβλι σε κάρβουνα.  ΕΞΤΡΑ TIP Στίβουμε το πορτοκαλί σε ένα ποτηράκι το πίνουμε και ξεκινάμε το ψήσιμο, αυτό που θα χρησιμοποιήσουμε κατά το ψήσιμο είναι η "κούπα" από το πορτοκαλί. Γεμίζουμε την "κούπα" από το πορτοκαλί με την μαρινάδα  που εχει μείνει και κατά το ψήσιμο περνάμε το κοτόπουλο με την "κούπα" από το πορτοκαλί, θα δείτε ότι θα δώσει στο κοντοσούβλι μια υπεροχή κρουστά θα είναι τραγανό και ζουμερό στο εσωτερικό και θα έχει υπέροχη  γεύση. συνταγεςγενικα Share: Η καλύτερη μαρινάδα για κοντοσουβλι χοιρινό Υπάρχουν πολλές μαριναδες για το κρέας παρακάτω θα δείτε μια πολλή καλή μαριναδα που θα απογειώσει το κοντοσουβλι σας. Τα υλικά και η διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε είναι αναλυτικά παρακάτω ΥΛΙΚΑ Κόκκινο κρασί  2 Κρεμμύδια Ρίγανη Πιπέρι μαύρο 1 κουτάλια της σούπας Μουστάρδα 1 πιπεριά Φλωρίνης 2 σκελίδες σκόρδο Ελληνικό ελαιόλαδο Χοντρό αλάτι ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τα κρεμμύδια την ρίγανη, το πιπέρι, την πιπεριά,το σκόρδο και την μουστάρδα και μισό ποτηράκια του κρασιού κόκκινο κρασί. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας. Στην συνέχεια σε ένα γυάλινο μεγάλο δοχείο ρίχνουμε το μείγμα μας προσθέτουμε μισό ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο και 1/2 ποτήρι του νερού κόκκινο κρασί. Αμέσως μετά βάζουμε τα κομμάτια από το χοιρινό στην μαριναδα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 8 ώρες. Κάθε δυο ώρες ανακατεύουμε το μείγμα έτσι ώστε να πάει σε όλο το κρέας. Στην συνέχεια περνάμε το κρέας στην σούβλα του ρίχνουμε χοντρό αλάτι και κατά το ψήσιμο του περνάμε με ένα πινέλο με  μαριναδα το κρέας κατά το ψήσιμο. Θα δείτε ότι το κρέας θα είναι πολύ μαλακό και με υπεροχή γεύση. ΕΞΤΡΑ TIP Το κρέας δεν πρέπει να το χαράξουμε, και όταν είναι να το βάλουμε στην μαριναδα πρέπει να είναι στεγνό χωρίς νερά, οπότε μπορείτε με χαρτί κουζίνας να περάσετε την επιφάνεια του κρέατος για να είναι στεγνό. συνταγεςγενικα Share: Πώς φτιάχνουμε πικάντικο ελαιόλαδο; Παρακάτω θα δείτε έναν πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο για να φτιάξετε το δικό σας πικάντικο ελαιόλαδο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποίο φαγητό θέλετε να δώσετε έντονη πικάντικη γεύση. Τα υλικά καθώς και η διαδικασία είναι αναλυτικά παρακάτω ΥΛΙΚΑ Καυτερές πιπεριές Ελληνικό ελαιόλαδο δενδρολίβανο ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Χαράζουμε τις καυτερές πιπεριές και τις τοποθετούμε μέσα σε ένα βάζο και βάζουμε ένα κλωνάρι δενδρολίβανο στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα στο βάζο το ελληνικό ελαιόλαδο. Το αφήνουμε για 3 ημέρες σε δροσερό σκιερό μέρος μακριά από το φως. Στην συνέχεια βγάζουμε τις καυτερές πιπεριές και το κλωναράκι από το δενδρολίβανο από το βάζο. Είναι έτοιμο για χρήση συνταγεςγενικα Share: 1+1 Tips για να φτιάξεις εντυπωσιακά παγάκια για την παρέα σου Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου όταν είναι να σερβίρεις ένα ποτήρι γεμάτο με  πάγο. Παρακάτω θα δεις την διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις. TIP 1 ΥΛΙΚΑ Γρεναδίνη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Γεμίζουμε μια παγοθήκη με νερό και στην συνέχεια σε κάθε θήκη της ρίχνουμε 2-3 σταγόνες γρεναδίνη ανάλογα πάντα την παγοθήκη. Θα δείτε ότι τα παγάκια θα είναι κόκκινα. TIP 2  ΥΛΙΚΑ Κεράσια ή βατόμουρα ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Τοποθέτησε μέσα στις παγοθήκες από ένα κεράσι, και την επόμενη φορά που έχεις να σερβίρεις κάποιο ποτό ή χυμό χρησιμοποίησε τα σαν ντεκόρ στο ποτήρι.  συνταγεςγενικα Share: Τρόπος για να κόβετε παντεσπάνι ή τούρτες χωρίς μαχαίρι Παρακάτω θα δείτε έναν εναλλακτικό τρόπο για να κόβετε το παντεσπάνι ή τις τούρτες χωρίς μαχαίρι. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε ότι οι φέτες από το παντεσπάνι δεν θα διαλύονται και τα κομμάτια από τις τούρτες θα μένουν ολόκληρα κατά το κόψιμο τους. Η διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε είναι αναλυτικά παρακάτω ΥΛΙΚΑ Λεπτή πετονιά ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Κόβουμε ένα κομμάτι πετονιά ανάλογα με το μέγεθος της τούρτας και την κρατάμε τεντωμένη με τα δύο μας χέρια. Στην συνέχεια με την τεντωμένη πετονιά αρχίζουμε να βυθίζουμε την πετονιά στο σημείο που θέλουμε να κόψουμε είτε είναι παντεσπάνι είτε μια τούρτα. Για παράδειγμα σε μια στρογγυλή τούρτα ξεκινάμε με τεντωμένη την πετονιά στην διάμετρο της και συνεχίζουμε το κόψιμο κυκλικά όπως στην εικόνα παραπάνω.  συνταγεςγενικα Share: Αρχική σελίδα Next Post Εγγραφή σε: Αναρτήσεις ( Atom ) ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK Blogger templates Labels γλυκα ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ! ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΖΩΔΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΚΗΠΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΛΕΚΕΔΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΠΑΝΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΠΙΤΙ συνταγεςγενικα ΦΑΓΗΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΨΑΡΕΜΑ ψηφοφορία EΞΥΠΝΑ TIPS generaltips slider TIPS TipsNow.gr 2014